Doe uw webaankopen via www.sponsorkliks.com

GRATIS SPONSOREN VAN DE HEEMKUNDEKRING!

Iedereen koopt tegenwoordig wel eens iets via internet. En met deze aankopen via internet kunt u nu heel simpel de Heemkundekring sponsoren op een manier die u zelf niets kost. Ik hoor u al denken: dat kan niet. Toch is het zo en we zullen u even uitleggen hoe het werkt.
Dit alles werkt via Sponsorkliks. Als u via internet aankopen wilt gaan doen dan start u door naar de website www.sponsorkliks.com te gaan. Het beginscherm dat u krijgt is werkelijk simpel en u doet dan het volgende:

  • Bij de vraagt ‘Wie wilt u sponsoren?’’ zoekt u Heemkundekring het Zuidkwartier op.
  • Dan volgt een scherm met de vraag wat of waar u wilt gaan kopen. Daar zoekt u het product of direct de webwinkel die u wilt hebben.
  • Vervolgens krijgt u een tegeltje in beeld met de webwinkel die u zoekt.
  • Daar klikt u op ‘Bestel’
  • U wordt doorgelinkt naar de website van deze webwinkel waar u uw aankoop wilt doen.
  • U winkelt nu gewoon verder en rekent ook gewoon af, op dezelfde manier als anders, op de website van deze webwinkel.

Meer hoeft u werkelijk niet te doen. U betaalt gewoon wat u anders ook betaalt voor uw aankopen, alleen met dit verschil dat de webwinkel waar u uw aankoop heeft gedaan een klein percentage van uw aankoopbedrag aan Heemkundekring het Zuidkwartier sponsort. U kunt dit alles ook nog eens verder nalezen onder het menu item ‘Hoe werkt het?’ op de website van Sponsorkliks zelf.
Het kost u dus echt niets extra’s, maar u steunt hiermee wel de Heemkundekring. Dus ons verzoek is uiteraard om voortaan uw webaankopen via Sponsorkliks te doen en dit verder binnen uw familie en vriendenkring te delen in de hoop dat die ook op deze manier onze vereniging gaan steunen.

Hartelijk dank alvast.

Jan Luysterburg, voorzitter HKK

Dit bericht is geplaatst in 2017, HKK. Bookmark de permalink.