Vrijwilligersmiddag

141211_039 141211_018 141211_014 141211_011

Klik op een foto om nog meer foto’s te zien.

Op donderdag 11 december 2014 werden de vrijwilligers van Heemkundekring Het Zuidkwartier vergast op een aangenaam samenzijn in de zaal van Hotel Dekkers in Ossendrecht. Vanaf 12:00 uur konden ze een fijn plaatsje uitzoeken aan één van de feestelijk gedekte tafels. Een half uurtje later konden ze zich tegoed doen aan een heerlijke maaltijd en bijbehorende koffie of thee.

Als ‘verrassing’ bleek De Glacis aanwezig te zijn. Dit welbespraakte en muzikale viertal vermaakte de aanwezigen met aansprekende Nederlandstalige liedjes en prachtige verhalen. Zij voelden zich bij ons erg thuis, want hun allereerste optreden, 31 jaar geleden, vond plaats op de zolder van Museum Den Aanwas! Ademloos hingen onze vrijwilligers aan hun lippen en waar meegezongen kon worden gebeurde dat. Daartoe werden natuurlijk de kelen ook van tijd tot tijd gesmeerd.

Onze vrijwilligers gingen niet met lege handen naar huis. Iemand die onbekend wenst te blijven had voor iedereen een kopje of glas gevuld met lekkers. Hiermee en met de herinnering aan een zeer amusante middag keerde iedereen weer tevreden huiswaarts.

Het bestuur hoopt, dat de vrijwilligers zich ook volgend jaar weer met grote gedrevenheid in willen zetten voor Heemkundekring Het Zuidkwartier.

Dit bericht is geplaatst in 2014, Evenement, HKK. Bookmark de permalink.