Vrijwilligersmiddag 2016

Eén keer per jaar uit het bestuur van Heemkundekring Het Zuidkwartier zijn dankbaarheid jegens alle vrijwilligers door het organiseren van een Vrijwilligersmiddag. Dit jaar vond deze festiviteit plaats op donderdag 17 november, zoals gebruikelijk in de zaal van Hotel Dekkers te Ossendrecht.

(Klik op een foto om te vergroten)
_dsc0001(      _dsc0002

De maaltijd (een Brabantse lunch) was  deze keer weer als vanouds, lekker en overvloedig.

_dsc0005

Het ontspanningsgedeelte werd ditmaal verzorgd door Cees van Broekhoven en Brigit Bakx-Hermans van het Dialectgenootschap De Berregse Kamer uit Bergen op Zoom. Zij werden muzikaal begeleid door Monique Jimkes. Veel lachen en soms ook een traan bij de verhalen, gedichten, liedjes en spelletjes, met als eindpunt een echte ouderwetse ‘Schnitzelbank’. De bijna 60 aanwezigen genoten met volle teugen.

_dsc0006 _dsc0007

Het is inmiddels ook gebruikelijk, dat een persoon die anoniem wil blijven een aardigheidje uitdeelt bij het afscheid. In dit geval kon iedere aanwezige met een lot zien welke ‘prijs’ hij of zij had gewonnen. Spannend en erg leuk.

_dsc0025

Veel mensen lieten bij het naar huis gaan blijken dat ze hadden genoten van een zeer aangename Vrijwilligersmiddag. Hopelijk geeft dit hen voldoende motivatie om zich ook in de toekomst intensief te blijven inzetten voor de vereniging.

Jan Luysterburg

 

Dit bericht is geplaatst in 2016, HKK. Bookmark de permalink.